Program MyLifestyle

Pozitivni učinki programa:

  • Razvijanje pozitivnega odnosa do zdravega življenjskega sloga & redne telesne aktivnosti.

  • Podpora pri procesu Programa okrevanja.

  • Razvoj zdravih navad in premagovanje psiho-fizičnih meja.

  • Celosten za razvoj telesa.

  • Izboljšanje fizične pripravljenosti.

  • Spodbujanje k doseganju osebnih ciljev.

  • Odprava tipičnih telesnih disfunkcij & krepitev oslabelih mišičnih skupin.

  • Spodbujanje družabnosti in prijateljskih vezi tudi z dodatnimi aktivnostmi in izleti.

Fitness Team _edited.jpg

MyLifestyle je redni program telesne vadbe zavoda Sprememba v srcu. Trening sistem, ki poteka trikrat tedensko po 1h, je namenjen kot nadaljevanje našega dvomesečnega Programa MyChange s ciljem, da se doseženi uspehi utrdijo in stopnjujejo dolgoročno.

MyLifestyle uporablja športni pristop kot spodbudo za osebno rast in razvoj. Vsakogar, ne glede na pretekle izkušnje, obravnavamo kot vrhunskega športnika in mu pomagamo doseči osebne cilje. Vadba poteka v zaprti skupini, s katero izvajamo tudi druge športne aktivnosti izven telovadnice in redne izlete. Omogoča varno okolje za premagovanje osebnih meja in spodbuja k povezovanju v ekipo prijateljev, ki skupaj stremijo k aktivnemu življenjskemu slogu.

Sistem vadbe je načrtovan tako, da vsak trening obravnavamo celo telo, na posameznem treningu pa skozi teden dajemo poudarke na različne komplementarne mišične skupine. Vadbo izvajamo tako z lastno telesno težo , kot tudi z bremeni in različnimi vadbenimi rekviziti, stil treninga pa se iz meseca v mesec spreminja in prilagaja naravnemu ritmu telesa skozi leto.
 

Background_quotes

Marija, 31 let
MyLifestyle

Odločitev za program MyLifestyle ni bila težka, saj nadaljevanje s treningi po Programu MyChange pri meni ni bilo pod vprašajem. Sicer sem pomislila,

da bi s treningi nadaljevala sama, vendar sem misel na to hitro opustila. Prednosti vadbe pod strokovnim nadzorom, prilagojene vsakemu posamezniku, ter v skupini,

v kateri se zares dobro počutiš, so pač prevelike. Prav povezanost skupine

je velikokrat odločilna, da se potrudim še malo bolj, kot bi se sicer. Dobra volja, prijetno vzdušje v skupini ter ogromno smeha pa je tisto, zaradi česar še raje pridem na trening ter na skupinske izlete, ki so postali že skoraj tedenska rutina.