top of page
Gym Tools
Rozman, Katja_Retuša portretov (1).jpg

Katja Rozman

Direktorica zavoda Sprememba v srcu,

vodja Centra Spremembe

Katja Rozman je naša trenerka in vodi programe redne telesne aktivnosti. Po izobrazbi je magistrica dizajna, zato skrbi tudi za medijsko prepoznavnost in vizualno identiteto Zavoda sprememba v srcu.

 

Je usposobljena trenerka športne rekreacije in funkcionalnih vadb, ter tudi za treninge Olimpijskega dviganja uteži. V tem športu 5 let tudi tekmuje in je v svoji kategoriji osvojila več državnih naslovov in rekordov.

Verjamem, da je naše telo vedno odraz našega psihičnega stanja. Za doseganje trajnih, predvsem pa zdravih rezultatov, je zato ključnega pomena celostni pristop, ki poleg telesa obravnava tudi našo psiho in duha.

Delo

Katja Rozman je osebna trenerka. Po več letih rednega obiskovanja in izobraževanja na področju fitnesa, ter tekmovanja v Olimpijskem dviganju uteži, je pričela z vodenjem vadbenih skupin in individualnimi treningi. V tem delu je pozorna predvsem na psihologijo premagovanja mej in vpliva na občutek lastne vrednosti, ki ga imajo lahko športni dosežki in redna telesna aktivnost. Velik poudarek daje tudi na medsebojno povezovanje svojih članov in skupinsko premagovanje psihičnih in fizičnih ovir.

V letu 2022 je za člane našega Zavoda razvila Program MyChange, z namenom, da bi terapevtski proces dopolnila z strokovno načrtovanim in k človeku usmerjenim programom redne telesne aktivnosti. S tem smo naše programe obogatili in še bolj poudarili tudi telesni vidik okrevanja. Po letu dni izredno uspešnega razvoja tega programa in rednega dela z našimi člani smo se zato odločili, da tak pristop vložimo več. Preselili smo se v večje prostore, v Center spremembe in opremili lastno telovadnico, kjer Katja zdaj vodi redno telesno aktivnost v obliki skupinskih treningov in tudi druge dejavnosti na tem področju.

bottom of page