top of page

Uvodni program

Pripravljalnica

Pripravljalnica je kratek uvodni program Zavoda Sprememba v srcu. Namenjen je vsem novim kandidatom za vstop v Program okrevanja ali Intenzivni program okrevanja.

Program poteka pod vodstvom psihoterapevtke Sanje Rozman.

Program pripravljalnica

Kratek (6 sestankov) program namenjen kandidatom za vstop v Program okrevanja ali Intenzivni program okrevanja. Izvaja se predvidoma enkrat letno, ko se sprostijo mesta za vstop novih kandidatov v terapevtski program.

 

Začetek programa objavimo na tem portalu in na naši mailing listi. Pred začetkom programa si zainteresirani kandidati zagotovijo mesto z vplačilom vstopnega paketa v vrednosti 50 €, ki zajema individualno konzultacijo, predavanje in strokovno literaturo, potrebno za delo po programu. Pred začetkom napišejo kratek življenjepis po poslani predlogi, ki je podlaga za individualno konzultacijo in izdelavo načrta programa, Izven tega postopka je možnost vstopa omejena le za ožje družinske člane sodelujočih v programu, ki imajo prednost.

 

Program pripravljalnica izvaja psihoterapevtka Sanja Rozman ob sodelovanju asistentke Katje Rozman

Namen je pripraviti kandidate za vstop v terapevtski program, preveriti in izboljšati njihovo motivacijo za delo in izločiti tiste kandidate, ki zaradi raznih razlogov niso primerni za vstop v nadaljnji program. Kandidati delajo po programu opisanem v Delovnem zvezku Umirjenost in pridobijo osnovna znanja, potrebna za sodelovanje v terapevtskem programu. 

 

Ob zaključku Programa pripravljalnica izbrani kandidati podpišejo pristopno izjavo (terapevtski dogovor) morebitni zavrnjeni kandidati pa dobijo strokovni nasvet o tem, kam naj se obrnejo v nadaljevanju.


Cena programa je 180 € / mesec in vključuje individualni posvet s terapevtko, šest skupinskih sestankov, svetovanje, analizo življenjepisa in pripravo individualiziranega terapevtskega programa.

Program pripravljalnica

Intenzivni program okrevanja

Program okrevanja

Vstop v Program pripravljalnica je mogoč približno enkrat letno, ko ustanavljamo novo terapevtsko skupino.

Kandidati za vključitev se prijavite v spodnjem okencu in boste obveščeni, ko se bo ponudila prva priložnost.

Vas zanima več o Programu pripravljalnica?

V naši spletni trgovini naročite Sanjino knjigo Umirjenost delovni zvezek.

bottom of page