top of page

Zavod Sprememba v srcu

odpira svoja vrata!

Vse, ki vas zanima delo v terapevtski skupini pod vodstvom Sanje Rozman, obveščamo, da smo začeli s postopkom vključevanja novih kandidatov v naš terapevtski program.

 


Zavod Sprememba v srcu je neprofitna nevladna organizacija, ustanovljena z namenom, da deluje preventivno in terapevtsko na področju zdravljenja zasvojenosti in travme. Psihoterapevtska dejavnost v Zavodu poteka po lastni metodi Sanje Rozman, ki jo je razvila na podlagi svojih izkušenj in strokovne izobrazbe. Gre za skupinsko psihoterapijo, nadgrajeno s skupinskimi dejavnostmi na telesnem (tek, fitnes, planinski izleti), socialnem (božična skupina, novoletno praznovanje, poletni tabor) in duhovnem področju (delavnice). Terapevtski program je podrobno opisan v knjigah "Umirjenost", "Umirjenost delovni zvezek", "Pogum" in "Peklenska gugalnica" Sanje Rozman, ter na spletnih straneh www.spremembavsrcu.si in www.sanjarozman.com, pa tudi na Youtube kanalu Sanje Rozman.

Terapevtski program je namenjen ljudem, ki so se trdno odločili, da želijo narediti vse potrebno za okrevanje od ne-kemičnih zasvojenosti in travme. Ker gre za visokopražni program, bomo ustrezne kandidate izbrali med tistimi, ki bodo svoje zanimanje izpričali z aktivnim sodelovanjem.

 

 

Prijave pošljite na sanja@spremembavsrcu.si do 25.1.2021.

 


Dobrodošli!
Sanja Rozman

 

bottom of page