top of page

Zunanji sodelavci

Celostni ali holistični pristop pomeni,

da se v našem terapevtskem programu posvečamo poleg psihičnim tudi telesnim, odnosnim in duhovnim dimenzijam okrevanja.

Pri tem nam pomagajo tudi izkušeni strokovnjaki z raznih področij.

Sedanji trenutek je vse, kar imamo. Nima ga smisla zapraviti za premlevanje preteklosti ali fantaziranje o prihodnosti. Naj bo blesteč in edinstven, v zavedanju, da je minljiv in neponovljiv.

dr. Sebastijan Kovačič

Sebastijan je doktor kemijskih znanosti, ki se je s pomočjo našega programa naučil na kemijo v odnosih gledati drugače. Med drugim je zaključil izobraževanje po Rogersovi metodi nedirektivnega svetovanja in je svetovalec pri zaupnem telefonu za klic v duševni stiski. Našim klientom pomaga s pridobivanjem socialnih mišic in je gonilna sila planinskih izletov.

Sebastijan je po več kot desetih letih sodelovanja s Sanjo, leta 2019 ustanovil podporno skupino za pomoč zasvojenim z odnosi v Mariboru. Podporna skupina deluje po principu 12-koračnih skupin in se drži načela Rogersovega nedirektivnega svetovanja. Je trenutno edina takšna skupina v Mariboru, kjer prisotni razbijamo tabuje v odnosih.

Sanja Rozman in Sebastjan Kovačič
Sanja Rozman in Sonja Gorup

Sonja Gorup

Sonja je izkušena integrativna psihoterapevtka, ki za naše kliente pripravlja in izvaja meditacijsko skupino za okrevanje po travmi. 

Mag. psihosocialne pomoči, Integrativna psihoterapevtka

soustanoviteljica ter direktorica Sana Vita zavoda, svetovalka in terapevtka, z dolgoletnimi izkušnjami vodenja terapevtskih skupin za odrasle in individualnih psihoterapevtskih procesov s posamezniki, pari in družinami. Po izobrazbi je Integrativna psihoterapevtka (EAG Fritz Perls Inštititut, Düsseldorf) in mag.psihosocialne pomoči.

bottom of page