Zunanji sodelavci

Celostni ali holistični pristop pomeni,

da se v našem terapevtskem programu posvečamo poleg psihičnim tudi telesnim, odnosnim in duhovnim dimenzijam okrevanja.

Pri tem nam pomagajo tudi izkušeni strokovnjaki z raznih področij.

Sedanji trenutek je vse, kar imamo. Nima ga smisla zapraviti za premlevanje preteklosti ali fantaziranje o prihodnosti. Naj bo blesteč in edinstven, v zavedanju, da je minljiv in neponovljiv.

Damjan Čanžek

Damjan je naš trener. V njegovem vadbenem centru MyGym skrbimo za optimalno kondicijo telesa.

Lastnik in gonilna sila vadbenega centra MyGym v Ljubljani, ustanovitelj in predsednik kluba Jeklo, predsednik Zveze za olimpijsko dviganje uteži Slovenije, član odbora za razvoj in trenerstvo olimpijskega dviganja v evropski zvezi EWF, predavatelj na številnih kongresih in še bi lahko naštevali.

Vlasta Krivec Jurečič

Vlasta je diplomirana biologinja, ki je našla svoje poslanstvo v zdravljenju z bioenergijo. Našim klientom pomaga s programi bioterapije, kvantne osebnostne rasti, karmične diagnostike in akupresure.

Sonja Gorup

Sonja je izkušena integrativna psihoterapevtka, ki za naše kliente pripravlja in izvaja meditacijsko skupino za okrevanje po travmi. 

Mag. psihosocialne pomoči, Integrativna psihoterapevtka

soustanoviteljica ter direktorica Sana Vita zavoda, svetovalka in terapevtka, z dolgoletnimi izkušnjami vodenja terapevtskih skupin za odrasle in individualnih psihoterapevtskih procesov s posamezniki, pari in družinami. Po izobrazbi je Integrativna psihoterapevtka (EAG Fritz Perls Inštititut, Düsseldorf) in mag.psihosocialne pomoči.